I. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum 2012.

VII. Magyar Magánbőrgyógyász Kongresszus – Esztétika 2012. II. Magyar Magánorvos Kongresszus MPHEST Esztétikai Szekciójának Országos Konferenciája Magyar Magán-Nőgyógyászok Társasága VI. Kongresszusa FAKOOSZ Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége

I. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum 2012.

VII. Magyar Magánbőrgyógyász Kongresszus – Esztétika 2012.

II. Magyar Magánorvos Kongresszus

MPHEST Esztétikai Szekciójának Országos Konferenciája

Magyar Magán-Nőgyógyászok Társasága VI. Kongresszusa

FAKOOSZ Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége (támogató)

2012. március 29-április 1.

Siófok, Hotel Azúr

Rendező és közreműködő szakmai szervezetek:

  • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE)
  • Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ)
  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) Esztétikai Szekciója
  • Magyar Magán-Nőgyógyászok Társasága (MMNT)
  • FAKOOSZ Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége (támogató)

A globális gazdasági válsághelyzet, valamint az egészségügyet és a gyógyszeripart is kedvezőtlenül érintő hazai viszonyok miatt az orvos-szakmai rendezvények szervezése újfajta filozófiai megközelítést igényel. A rendezvények hatékony lebonyolítását mindenképpen megkönnyíti a várható nagy résztvevőszám, és természetesen előnyös ez a szakmai szervezetek közötti kooperáció, a hatékonyabb érdekérvényesítés, valamint a résztvevő Kollégák számára szakmai és baráti kapcsolatok kialakításának lehetősége miatt is.

Kiemelném a kongresszus interdiszciplinaritását, hiszen a bőrgyógyászat, plasztikai sebészet és a nőgyógyászat mint szakterületek között rendkívül sok a közös téma, átfedés, gondoljunk csak az esztétikai beavatkozások szinte teljes vertikumára, vagy az STD kórképekre. Biztos vagyok benne, hogy a FAKOOSZ égisze alatt megjelenő Háziorvos Kollégák is hasznát veszik -saját rendezvényük meglátogatásán túl- a sokféle gyakorlatorientált előadás meghallgatásának.

A szakmai programot ezért úgy állítjuk össze, hogy minden Kolléga részt vehessen saját szervezete eseményein a párhuzamos szekciókban, és ott lehessen a minden résztvevő érdeklődésére érdemes közös plenáris programokon is.

A rendezvényen közös érdekvédelmi-szakmapolitikai napot is tartunk, ahol az érdekérvényesítés lehetőségei mellett a praxis menedzsment kérdései is terítékre kerülnek. Ezen nap integráns részét képezi a Magánorvosok Országos Szövetségének védnöksége alatt összeállított program, mely a magánorvosi gyakorlat és az egészségügyi szolgáltatások reklámtevékenységének lehetőségeit boncolgatja.

A szakmai program fáradalmainak kipihenését és a résztvevők közötti kapcsolatteremtés megkönnyítését szolgálják azok a színvonalas társasági programok, melyeken szeretettel látunk minden érdeklődőt. Így március 30-án (pénteken) kaszinóval kibővített Retro Party, míg március 31-én (szombaton) elegáns Fogadás, stand up comedy, élőzene és tombola várja a kikapcsolódni vágyókat.

Biztos vagyok benne, hogy az érintett szakmai területeken dolgozó Kedves Kollégák, a szervezetek tagsága átérzik az érdekképviselet és szakmai képzéseink sikerének fontosságát, és nagy számban tisztelik meg jelenlétükkel kongresszusunkat, szeretettel várjuk Önöket!

A Szervező Bizottság nevében kollegiális üdvözlettel és őszinte nagyrabecsüléssel:

Dr. Kovács János
Az MMKE és a MAOOSZ elnöke

http://www.gmrt.hu/i-interdiszciplinaris-maganorvosi-forum-2012/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyomja meg az ESC bilentyűt a bezáráshoz