Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Portfolio Private Health Forum 2018

Az egészségügyi szektor számos változáson ment keresztül az elmúlt években.
A magánegészségügyi szektor fejlődése pedig még több kérdést felvet, melyben nem elhanyagolható a marketing szerepe sem. Egészségügyi marketingre specializált cégként fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk az egészségügy és az egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó intézmények innovációival, ebben ad iránymutatást a Portfolio Private Health Forum mai találkozója.

Portfolio Private Health Forum 2018
A nap I. szekciójának témája: A magyar magánegészségügyi piac a közép-európai régióban.
Ennek keretében hallgathattunk tulajdonosi és vezérigazgatói kerekasztal beszélgetést, melynek résztvevői dr. Fendler Judit, Ficzere Andrea, dr. Kirschner András, Kovács Antal és Leitner György voltak.

Portfolio Private Health Forum 2018A nap II. szekciójának témája: Jó gyakorlatok az egészségügyben – Milyen legyen az új magyar modell?
A panelbeszélgetés során szó volt arról, miből és hogyan finanszírozható a magyar egészségügy. A vitaindító előadás és beszélgetés során Bartók János, dr. Bauer Dávid, Juhos András, Karai Gábor és Kovács Tamás Attila eszmecseréjének lehettünk fültanúi.

Portfolio Private Health Forum 2018


A 2018-as Private Health Forum III. szekciója a magyar egészségügyben történt innovatív terápiák, forradalmi kutatások és high-tech beavatkozásokról szólt.
A panelbeszélgetés keretében dr. Holchacker Péter, dr. Lazáry Áron, Molnár Mária Judit, Mátyus Péter és dr. Vereckei Péter beszélgetett a témáról.

Portfolio Private Health Forum 2018


Az előadássorozat IV/A szekciója a digitalizáció egészségügyben elfoglalt helyéről szólt. Előadást hallgathattunk a digitális egészségügy jövőjéről, arról, hogy a telemedicina eszközök alkalmazása hogyan hat az egészségügyi ellátás működésére, valamint arról milyen szerepet tölt be a mesterséges intelligencia az egészségügyben.

Portfolio Private Health Forum 2018A nap utolsó blokkjában megtudhattuk “kik forgatják fel az egészségügyet”. Az előadók olyan kérdésekre keresték a választ, minthogy mi táplálja a magánegészségügyi ötleteket és befektetéseket vagy éppen hogyan éli meg egy induló vállalkozás alapítója a sikert?

Az egyedülálló pódiumbeszélgetés során Fürjes Balázs, Gál Viktor, Havlik Károly, Horváth Bence és Somogyi Tibor magyar MedTech innovátorok beszélgetését hallgathattuk meg.

Portfolio Private Health Forum 2018