Portfolio Private Health Forum 2018

Az egészségügyi szektor számos változáson ment keresztül az elmúlt években. A magánegészségügyi szektor fejlődése pedig még több kérdést felvet, melyben nem elhanyagolható a marketing szerepe sem. Egészségügyi marketingre specializált cégként fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk az egészségügy és az egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó intézmények innovációival, ebben ad iránymutatást a Portfolio Private Health Forum mai találkozója.

A nap I. szekciójának témája: A magyar magánegészségügyi piac a közép-európai régióban.
Ennek keretében hallgathattunk tulajdonosi és vezérigazgatói kerekasztal beszélgetést, melynek résztvevői dr. Fendler Judit, Ficzere Andrea, dr. Kirschner András, Kovács Antal és Leitner György voltak.

A nap II. szekciójának témája: Jó gyakorlatok az egészségügyben – Milyen legyen az új magyar modell?
A panelbeszélgetés során szó volt arról, miből és hogyan finanszírozható a magyar egészségügy. A vitaindító előadás és beszélgetés során Bartók János, dr. Bauer Dávid, Juhos András, Karai Gábor és Kovács Tamás Attila eszmecseréjének lehettünk fültanúi.

A 2018-as Private Health Forum III. szekciója a magyar egészségügyben történt innovatív terápiák, forradalmi kutatások és high-tech beavatkozásokról szólt.
A panelbeszélgetés keretében dr. Holchacker Péter, dr. Lazáry Áron, Molnár Mária Judit, Mátyus Péter és dr. Vereckei Péter beszélgetett a témáról.

Az előadássorozat IV/A szekciója a digitalizáció egészségügyben elfoglalt helyéről szólt. Előadást hallgathattunk a digitális egészségügy jövőjéről, arról, hogy a telemedicina eszközök alkalmazása hogyan hat az egészségügyi ellátás működésére, valamint arról milyen szerepet tölt be a mesterséges intelligencia az egészségügyben.

A nap utolsó blokkjában megtudhattuk „kik forgatják fel az egészségügyet”. Az előadók olyan kérdésekre keresték a választ, minthogy mi táplálja a magánegészségügyi ötleteket és befektetéseket vagy éppen hogyan éli meg egy induló vállalkozás alapítója a sikert?

Az egyedülálló pódiumbeszélgetés során Fürjes Balázs, Gál Viktor, Havlik Károly, Horváth Bence és Somogyi Tibor magyar MedTech innovátorok beszélgetését hallgathattuk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyomja meg az ESC bilentyűt a bezáráshoz