Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Dr.Kovács Béla

Először is szívből gratulálok honlapjához és az ott található igen értékes információkhoz, melyeket ma már minden praktizáló orvosnak-fogorvosnak, és egészségügyi szolgáltatást végzőnek ismernie kellene legalább alapjaiban. Ez egy valóban hiánypótló szolgáltatás, én örömmel olvastam-olvasom minden mondatát.
Mint fogorvos, én is tapasztalom, hogy a kollegáknak csak kis százaléka fordít elegendő figyelmet a marketing fontosságára, pedig saját tapasztalatomból tudom, hogy a marketingbe fektetett tudás, pénz, megsokszorozza a beteg forgalmat és ezáltal a bevételt is.

Szívélyes üdvözlettel:
Dr.Kovács Béla
www.medartstudio.hu www.kristalydental.eu

Dr. B.Á.

Köszönjük a szombati szemináriumot, nagyon hasznos volt!

Bevallom, félve mentem el, pláne hogy Norbinak nem sok kedve volt eljönni, de olyan pozitiv jövőképpel, lelkesedéssel jöttünk el, amit kár lett volna kihagyni! Kiváncsi voltam, hogy mi közös lehet egy gyógyturisztikai fogászati magánvállalkozás és az én kis háziorvosi praxisom marketingjében, no meg hogy Te ezt hogy fogod megoldani, de szerintem mindenki azt kapta, amit várt ettől a naptól. Nekem extra jutalom, hogy megismerhettem egy másik, tapasztalt gyermekháziorvost, tele ötlettel! 🙂

Máris a weblapom desing-án agyalok 🙂

Dr. Kollár László

Szerintem nagyon hasznos volt, és nagyon jó a stílusod. Tetszett az hogy ilyen sok különböző ember jött össze….A szemináriumot szivesen  folytatnám.

Bódiné Angéla

Nagyon tetszett az egész napos program, nem nevezném előadásnak, mert annál sokkal több volt azzal, ahogy együtt gondolkodtunk, közösen ötleteltünk, különböző szempontokból, így az egyes problémát más-más szemszögből világítottuk meg.

Meggyőződésem, hogy nagyon magas szakmai felkészültséggel rendelkezel az egészségügyi marketing területén. Nagyon magas színvonalon, nagy alapossággal, hozzáértéssel,  végzed a munkád, ugyanakkor nagyon emberségesen, odafigyeléssel fogllakozol a résztvevőkkel.

Köszönöm, nagyon sokat tanultam,

Bódiné Angéla

http://mosonmagyarovar.sensolite.hu/

Dr. Saáry Kornélia

Úgy érzem, a nap folyamán fokozatosan összeállt, hogy mit kell tegyek ahhoz, hogy az eddigi döcögősen menő területek is beinduljanak. Sokat segített a saját lap kérdéseinek kitöltése, és annak hangsúlyozása, hogy a másik fejével gondolkozzak. Persze, itthon tovább viszem az ötletsort. Összeáll egy weboldal is ez alapján. Szóval most pontosan tudom, mit tegyek.

Rendelő: Budapest XIII. ker, Radnóti u. 21/b

Iszak Adrienn

Köszönöm a hatékony napot, a segítséged, a szakmai tapasztalataidat, amit az egészségügyimarketing szemináriumon megosztottál velünk. Jó volt, hogy kötetlen hangulatban, de konstruktív együttműködéssel mindenki kapott valami plusszt, hasznos információkkal térhetett haza. Számomra a legfontosabb segítség az volt, hogy hogyan tudjon egy komplementer medicinával foglalkozó Selfness Központ egyidejűleg kommunikálni az orvosokkal és az alternatív gyógyászatban, természetgyógyászatban tevékenykedő human egészségügyi szakemberekkel, valamint ezzel együtt több célcsoport elérése esetén a vendég/páciens agyával is gondolkodni. Bízom benne, hogy munkánk során többször lehetünk még egymás segítségére!

köszönettel

Iszak Adrienn

stratégiai és kommunikációs igazgató

Human Labor Selfness Központ

2370, Dabas, Fő út 151.

+36 29/360-450

www.selfnesskozpont.hu

Dr. Vecsey Annamária

Kedves Krisztina! Azt gondolom, az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy az általad tartott szemináriumra elmentem. Tőlem elég távol áll mindenféle piaci, pénzügyi stb. tervezés-szervezés, de képzeld, szombat este a szeminárium után – pedig zsongott a fejem, még egyszer átfutottam az előadásod anyagát, amit adtál és minden gondolatomat felírtam. Ilyet én még soha nem csináltam eddig! A vasárnap már konkrét szövegek megfogalmazásával, szerkesztésével, a teendőim csoportosításával telt, egy-két telefont elintéztem, nyomdai teendőkkel kapcsolatban találkozót beszéltem meg hétfőre… a weblap szerkesztő keresése is folyamatban van! Szóval mindent összevetve, nagyon nagy élmény volt számomra, nagyot „lökött rajtam” a találkozásunk. Köszönöm Neked!

Dr. Vecsey Annamária

+ 36 20 938 3758

www.akupunkturahko.hupont.hu

Rendelő: Budapest, XI. ker., Karinthy F. utca 24. fél emelet

Bótáné Kádas Ella

kineziológus, pedagógus

Életem első marketing szemináriumán olyan nagy mennyiségű, magas színvonalú és önzetlenül átadott tudást kaptam, amelyért végtelenül hálás vagyok, így teljes szívemből tudom ajánlani mindenkinek.

A tanultak és Krisztina személyes varázsa miatt nagy lendülettel kezdtem el új honlapom szerkesztését és a megismert módszerek alkalmazását.

Bótáné Kádas Ella

kineziológus, pedagógus

20/9764 604

http://www.kineziologuseger.hu/

Narancsvirág Természetgyógyászati Rendelő

Eger, Mária u. 34/4.

Dr. Sebestyén Andrea

Kedves Kriszta!
Lényegre törő, gyakorlatias, motiváló volt az előadásod -egészségügyben dolgozóknak is érthető nyelven. Érdemes volt meghallgatni.

Dr. Sebestyén Andrea:

háziorvos, akupunktőr, természetgyógyász

Swiss Clinic, Budapest

30/636-0783

dr.sebestyen.andrea@gmail.com

dr.Schwartz Edit

Kedves Kriszta! Bár semmi marketinges előképzettségem eddig nem volt, neked köszönhetően rengeteget tanultam.Jól felépített és megszerkesztett, laikusok számára is könnyen emészthető előadást állítottál össze számunkra az egészségügyi markatingről. Nemcsak szárazon leadtad, hanem látványban is segítetted a megértést,ill. minket is gondolkodásra késztettél. Útmutatásaid alapján már megtettem az előkészületeket egy “profi” weblap elkészítéséhez. Ez a hétvége egy jó befektetés volt. További sok sikert Neked!!!

dr.Schwartz Edit

mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, akupunktőr

Miskolc

Tel.sz.:20 / 349-8586