Dr. Kovács Béla

Először is szívből gratulálok honlapjához és az ott található igen értékes információkhoz, melyeket ma már minden praktizáló orvosnak-fogorvosnak, és egészségügyi szolgáltatást végzőnek ismernie kellene legalább alapjaiban. Ez egy valóban hiánypótló szolgáltatás, én örömmel olvastam-olvasom minden mondatát.

Mint fogorvos, én is tapasztalom, hogy a kollegáknak csak kis százaléka fordít elegendő figyelmet a marketing fontosságára, pedig saját tapasztalatomból tudom, hogy a marketingbe fektetett tudás, pénz, megsokszorozza a beteg forgalmat és ezáltal a bevételt is.

Szívélyes üdvözlettel:
Dr. Kovács Béla
www.medartstudio.hu www.kristalydental.eu

Dr. Kollár László

Szerintem nagyon hasznos volt, és nagyon jó a stílusod. Tetszett az hogy ilyen sok különböző ember jött össze… A szemináriumot szívesen  folytatnám.

Bódiné Angéla

Nagyon tetszett az egész napos program, nem nevezném előadásnak, mert annál sokkal több volt azzal, ahogy együtt gondolkodtunk, közösen ötleteltünk, különböző szempontokból, így az egyes problémát más-más szemszögből világítottuk meg.

Meggyőződésem, hogy nagyon magas szakmai felkészültséggel rendelkezel az egészségügyi marketing területén. Nagyon magas színvonalon, nagy alapossággal, hozzáértéssel,  végzed a munkád, ugyanakkor nagyon emberségesen, odafigyeléssel foglalakozol a résztvevőkkel.

Köszönöm, nagyon sokat tanultam,

Bódiné Angéla

http://mosonmagyarovar.sensolite.hu/

Dr. Saáry Kornélia

Úgy érzem, a nap folyamán fokozatosan összeállt, hogy mit kell tegyek ahhoz, hogy az eddigi döcögősen menő területek is beinduljanak. Sokat segített a saját lap kérdéseinek kitöltése, és annak hangsúlyozása, hogy a másik fejével gondolkozzak. Persze, itthon tovább viszem az ötletsort. Összeáll egy weboldal is ez alapján. Szóval most pontosan tudom, mit tegyek.

Rendelő: Budapest XIII. ker, Radnóti u. 21/b

Iszak Adrienn

Köszönöm a hatékony napot, a segítséged, a szakmai tapasztalataidat, amit az egészségügyimarketing szemináriumon megosztottál velünk. Jó volt, hogy kötetlen hangulatban, de konstruktív együttműködéssel mindenki kapott valami plusszt, hasznos információkkal térhetett haza. Számomra a legfontosabb segítség az volt, hogy hogyan tudjon egy komplementer medicinával foglalkozó Selfness Központ egyidejűleg kommunikálni az orvosokkal és az alternatív gyógyászatban, természetgyógyászatban tevékenykedő human egészségügyi szakemberekkel, valamint ezzel együtt több célcsoport elérése esetén a vendég/páciens agyával is gondolkodni. Bízom benne, hogy munkánk során többször lehetünk még egymás segítségére!

köszönettel

Iszak Adrienn
stratégiai és kommunikációs igazgató
Human Labor Selfness Központ
2370, Dabas, Fő út 151.
+36 29/360-450
www.selfnesskozpont.hu

Dr. Vecsey Annamária

Kedves Krisztina! Azt gondolom, az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy az általad tartott szemináriumra elmentem. Tőlem elég távol áll mindenféle piaci, pénzügyi stb. tervezés-szervezés, de képzeld, szombat este a szeminárium után – pedig zsongott a fejem, még egyszer átfutottam az előadásod anyagát, amit adtál és minden gondolatomat felírtam. Ilyet én még soha nem csináltam eddig! A vasárnap már konkrét szövegek megfogalmazásával, szerkesztésével, a teendőim csoportosításával telt, egy-két telefont elintéztem, nyomdai teendőkkel kapcsolatban találkozót beszéltem meg hétfőre… a weblap szerkesztő keresése is folyamatban van! Szóval mindent összevetve, nagyon nagy élmény volt számomra, nagyot „lökött rajtam” a találkozásunk. Köszönöm Neked!

Dr. Vecsey Annamária
+ 36 20 938 3758
www.akupunkturahko.hupont.hu
Rendelő: Budapest, XI. ker., Karinthy F. utca 24. fél emelet

Bótáné Kádas Ella

kineziológus, pedagógus

Életem első marketing szemináriumán olyan nagy mennyiségű, magas színvonalú és önzetlenül átadott tudást kaptam, amelyért végtelenül hálás vagyok, így teljes szívemből tudom ajánlani mindenkinek.

A tanultak és Krisztina személyes varázsa miatt nagy lendülettel kezdtem el új honlapom szerkesztését és a megismert módszerek alkalmazását.

Bótáné Kádas Ella
kineziológus, pedagógus
20/9764 604
http://www.kineziologuseger.hu/
Narancsvirág Természetgyógyászati Rendelő
Eger, Mária u. 34/4.

Dr. Schwartz Edit

Kedves Kriszta!

Bár semmi marketinges előképzettségem eddig nem volt, neked köszönhetően rengeteget tanultam. Jól felépített és megszerkesztett, laikusok számára is könnyen emészthető előadást állítottál össze számunkra az egészségügyi marketingről. Nemcsak szárazon leadtad, hanem látványban is segítetted a megértést, ill. minket is gondolkodásra késztettél. Útmutatásaid alapján már megtettem az előkészületeket egy “profi” weblap elkészítéséhez. Ez a hétvége egy jó befektetés volt. További sok sikert Neked!!!

Dr. Schwartz Edit
mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, akupunktőr
Miskolc
Tel.sz.: 20 / 349-8586

Pető Ágnes

Kedves Krisztina!

Amióta az Oktató és Egészségfejlesztő Kft-t megalapítottuk, még nem volt alkalmam olyan marketing szemináriumon részt venni, ami ennyire személyreszabott lett volna.

Közvetlen, kreatív és hatékony! Örültem, hogy végre egy hozzáértő értékeli ki a honlapunkat. Ennek hatására kezdtem el javítani rajta és két nap múlva elindítani az Adwords kampányt.

Megfogadtam, amit mondtál.:)) Már több száz oldalt elolvastam az online marketingről, mégis Te voltál az aki tudatosítottad bennem, hogy hogyan ültessem ezt-lehetőleg azonnal-a gyakorlatba.!!

A téma többi része is szuper volt, áldás lett volna számomra pár évvel ezelőtt. Most már én elbírtam volna haladóbb képzést is, fejlettebb marketing eszközöket, de a kezdőbbek igazán örülhettek.

Sok sikert a tevékenységedhez, ügyes vagy. Biztosan Téged foglak ajánlani, ha marketing tanácsadó felől érdeklődnek.

Pető Ágnes
természetgyógyász – Kecskemét
-Fogyókúra után visszahízol? Kérdezz, mi a megoldás!
+36/30/7 160 160
www.7arany.hu

Domokiné Bordás Katalin

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy résztvehettünk az előadásodon. Mindenképpen hasznos volt és megerősített abban, hogy szükségünk van egy jó honlapra, tulajdonképpen már többször is felvetődött ez, de most megkaptuk a végső lökést, hogy elinduljunk. Ezért is szerettünk volna felkérni az oldal elkészítésére. Az online hirdetéseket illetően sok hasznos, új információt kaptunk. Nagyon tetszett az a rész ahol bemutattad milyen statisztikákat nézhetünk meg a hirdetésünkről és mire következtethetünk.Nagyon szívesen részt vennék következő a szemináriumon is mert úgy gondolom mindenképpen előre visz az a tudás amit átadsz nekünk.

Köszönettel és üdvözlettel:
Domokiné Bordás Katalin
Sensolite-Miskolc
http://miskolc.sensolite.hu/
20/9529-728

Dr. Sebestyén Andrea

Kedves Kriszta!

Lényegre törő, gyakorlatias, motiváló volt az előadásod -egészségügyben dolgozóknak is érthető nyelven. Érdemes volt meghallgatni.

Dr. Sebestyén Andrea:
háziorvos, akupunktőr, természetgyógyász
Swiss Clinic, Budapest
30/636-0783
dr.sebestyen.andrea@gmail.com