Orvos szakértők

Orvos szakértők

Orvosi diplomámat 1976-ban szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 2 évig kutatóorvosként dolgoztam  a szegedi egyetem Anatómiai Intézetében, majd 2 évig UNESCO ösztöndíjasként az MTA Szegedi Biológiai Központ Biokémiai Intézetében.

Ezt követően kerültem a Gyermekklinikára,  ahol 19 évig dolgoztam és ezalatt szakorvosi képesítést szereztem gyermekgyógyászatból és gyermeksebészetből. Részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában, számos kongresszusi előadást tartottam és  cikket írtam orvosi szaklapokba.

Fenti időszak alatt lehetőségem adódott arra, hogy az USA-ban ( New York State University Hospital, Stony Brook ) dolgozzak, ahol  kísérleti sebészeti kutatásokban vettem részt.

Hazatérésem után kezdtem érdeklődni az alternatív (természetes) gyógymódok iránt, melyet kezdetben magánrendelés formájában gyakoroltam , majd később  a szegedi egyetemen 6 évig oktattam  is az Alternatív Medicina tantárgyat. Az évek során számos alternatív gyógymódot sajátítottam el: akupunktúra  homeopátia, lézerterápia, manuál terápia, mágnes terápia, Reiki, agykontroll, Belső Utazás, biorezonancia.

Meggyőződésem, hogy  a  természetes gyógymódok és a hivatalos orvoslás  módszereinek EGYÜTTES alkalmazásával érhető el  leghatékonyabban a betegek gyógyulása.

Már 19 éve foglalkozom alternatív gyógymódokkal  és Szegeden a Mora Intézetben rendelek (Kállai Albert u. 7. Tel : 70/ 5721-348)

Itt a legkorszerűbb gépekkel tudunk teljeskörű  állapotfelmérést csinálni a páciensekről, melynek során a test elektromágneses hullámainak segítségével  szerveink működéséről, rejtett hibáiról, a testben lévő kórokozó gócokról, allergiákról, hiányzó vitaminokról és az energiaáramlás zavarairól  is képet tudunk kapni.

A legújabb gép góckutatásra is alkalmas , melynek során  a szervezetben rejtetten jelenlévő kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák, férgek, stb.) fel tudja deriteni és el is tudja pusztitani.

Ezekkel a gépekkel  (nevük: I-health= intelligens egészség ) már lehetséges az ősi, több ezer éves gyógyitási elveket összekapcsolni a 21. század legmodernebb technikai megodásaival s ezáltal sok, nehezen befolyásolhatóbetegség esetében is képesek vagyunk a gyógyulás útján elinditani a betegeket.

További gyógyitási lehetőség a:

Lézer terápia

A lágylézerrel történő besugárzás az alábbi betegségek gyógyulásában tud segiteni:

 • Sportsérülések ( izületi szalag, izom húzódása, rándulása, túlterhelése)
 • Vérömlenyek
 • Izületi gyulladás és fájdalom
 • Gerincfájdalmak ( merev nyak, lumbágó, hátfájás )
 • Krónikus arc- és homloküreg gyulladás
 • Nehezen gyógyuló sebek ( pl lábszárfekély , felfekvések stb)
 • Ajak herpesz, ővsömör
 • Foltos hajhullások
 • Csonttörések, zúzódások
 • Teniszkönyök
 • Csontszerkezet fellazulása gyermekeken (sarokcsont, sipcsont, csipő)
 • Műtétek után alkalmazva a heg alig lesz látható

A besugárzások időtartama 10-20 perc, hetente 2-3-szor.  Ára 3000 Ft/alkalom

Orvosi információ és bejelentkezés: Dr Bogdány Anikó  30/ 244-1256