Küldetésünk

Küldetésünk

Missziónk

Az egészségügyi marketing kommunikáció területén egyedül álló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a 21. század megoldásaival, a hagyományos és a digitális marketing eszközeit hatékonyan kombinálva, a lehető leggyorsabban, a lehető legközelebb hozzuk egymáshoz a szakmai és üzleti sikerek iránt elkötelezett praxisokat és a minőségi egészségügyi ellátást valamint pontos tájékoztatást kereső pácienseket. (Két pont között a legrövidebb út az egyenes kommunikáció.)

Víziónk

Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. (1EM) olyan teljes körű, a hagyományos és a digitális marketing  eszközeit hatékonyan alkalmazó, ügyfél központú vállalkozás, ami lelkes, kreatív és szakmai tudásában kiemelkedő csapatával az iparág legjobbjai között van. Szakmai megoldásainkkal nem csak a legjobb nemzetközi és hazai gyakorlatot követjük, hanem részletes adatelemzésekre alapozott úttörő megoldásokkal az ügyfeleink speciális igényeit is kielégítjük. Ügyfeleink hűségesek és megbíznak bennünk, mert ami számukra megoldandó feladat, az csapatunknak egy bizonyításra lehetőséget teremtő kihívás.

Küldetésünk

MIÉRT?

Egészségügyre specializált marketing kommunikációs tudásunkkal lehetővé tesszük, hogy az egészségügyi praxisok értékteremtő munkája  üzleti és szakmai sikert is jelentsen.

Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. szakembereiként meggyőződéssel hiszünk abban, hogy egészségügyi marketingre és kommunikációra specializált szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal, kreatív és elkötelezett csapatunkkal sikeresen tudjuk támogatni az egészségügyi szakemberek szakmai kiteljesedését és üzleti sikereit. Ezzel hozzájárulunk a páciensek jobb ellátásához, gyógyulási esélyük és élet minőségük javításához is. Az általunk kidolgozott és a gyakorlatban sikeresen működő megoldások elősegítik az egészségügyi rendszer érték központú fejlődését és a legújabb marketing módszerek meghonosítását a privát egészségügyben.

HOGYAN?

Szakértő csapatunkkal, a marketing kommunikáció legújabb módszereinek alkalmazásával hatékony, gyors, tartalmas, fenntartható és bővíthető, kölcsönösen előnyös kapcsolatot építünk ki ügyfeleink és potenciális pácienseik között. 

A hagyományos és digitális marketing kommunikáció legújabb módszereinek és eszközeinek alkalmazásával, pontosan, gyorsan és hatékonyan teremtünk kapcsolatot ügyfelünk (a praxis) és a páciensek között.  Célunk, hogy az ügyfél a lehető leghatékonyabb módon érje el a potenciális páciensek legszélesebb körét, akik azután a lehető legrövidebb úton, egyszerűen és a lehető legtöbb információ birtokában tudják igénybe venni a praxis szolgáltatásait.

Szakértő csapatunk az ügyfél bevonásával végzett teljes körű helyzetfelmérés során szerzett információkra alapoz, átfogó kommunikációs stratégiát dolgoz ki. A mérhető mutatókra és pontosan meghatározott célokra alapozott stratégiát átfogó projektmenedzsment keretében valósítjuk meg. Ennek során ügyfelünket folyamatosan bevonjuk a praxist érintő döntések meghozatalába. A projekt megvalósítása során gyűjtött adatok elemzéséből szerzett információ alapján folyamatosan pontosítjuk illetve, ha szükséges, újra tervezzük a projekt soronkövetkező lépéseit.

Munkánkat lelkesedéssel, gyorsan, hatékonyan, csapatbanegymást segítve végezzük és büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során értéket teremtünk mind ügyfeleink, mind pácienseik, mind saját magunk számára. Ügyfeleink számára ez az üzleti sikert, pácienseik számára egészséget és jobb életminőséget, saját magunk számára pedig szakmai sikert és fejlődést jelent.

MIT?

Pontos és költséghatékony, hagyományos és digitális marketing kommunikációs módszerek és csatornák alkalmazásával, a praxis üzleti és szakmai sikereit támogató, a célirányos betegforgalmat növelő, átfogó, hatékony és a praxis fejlődésével együtt fejlődő, rugalmas marketing kommunikációs rendszert alakítunk ki ügyfeleink részére.  

Munkánk eredményeként az ügyfél egy kiforrott, adatokkal bizonyítottan hatékony és hatásos, hosszú távon fenntartható, a praxis növekedéséhez igazítható marketing kommunikációs rendszert kap, ami a célirányos betegforgalom növelésén keresztül hosszú távon biztosítja a praxis üzleti és szakmai sikerességét és fejlődését.

Olyan speciális szakmai tudást és tapasztalatot kínálunk ügyfeleinknek, amely egészségügyi tevékenységükhöz szervesen illeszkedik és azt a hagyományos és digitális marketing kommunikáció legfrissebb módszereivel egészíti ki. A hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb marketing kommunikáció kialakításával, szakmai bizalmon alapuló tartós kapcsolatot teremtünk az ügyfelünk és a páciensek között. Mindezzel energiát és időt takarítunk meg ügyfeleinknek, és hozzájárulunk üzleti és szakmai sikereikhez.

KI/KINEK?

Tapasztalt és speciális egészségügyi marketing szaktudással rendelkező csapatunk, a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtó, az üzleti és szakmai sikerek iránt elkötelezett praxisok számára nyújt átfogó, értékteremtő marketing kommunikációs szolgáltatásokat.

Tapasztalt, kreatív, kitartó és speciális szaktudással rendelkező marketing szakemberekből álló csapat vagyunk. Ismerjük és magabiztosan alkalmazzuk a 21. század komplex marketing kommunikációs eszköztárát. Nem egyszerűen megrendeléseket teljesítünk hanem új értékeket teremtünk. Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. (1EM) számára kulcsfontosságú, hogy munkatársaink folyamatosan képezzék magukat, ezzel biztosítva csapatunk és cégünk folyamatos szakmai fejlődését és ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalát.

Ügyfeleink olyan privát, kiemelkedő minőségű egészségügyi szolgáltatást nyújtó, szakmájukban elkötelezett szakemberek és praxisok, akik hisznek abban, hogy egy jól működő, átfogó és professzionális marketing kommunikációt alkalmazó privát egészségügyi vállalkozás szakmai és üzleti sikert biztosít és hozzájárul az egészségügyi rendszer minőségi fejlődéséhez.