Diaverum Global

Diaverum – Life enhancing renal care

A Diaverum élet minőséget javító vese ellátást nyújt krónikus vesebetegségben szenvedő betegek számára. A Diaverum a vesebeteg-ellátás terén Európa legnagyobb termékfüggetlen és a világ egyik vezető szolgáltatója. A cég 25 éves tapasztalattal rendelkezik a dialízis terén. További információkért keresse fel a www.diaverum.com oldalt.

Affidea – az egészségnél semmi sem fontosabb.

Az Affidea cégcsoport Európa 14 országában összesen 170 saját tulajdonú diagnosztikai, laboratóriumi és komplex onkoterápiás központot működtet. Az évek során a cégcsoport tevékenységi körében Európa legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatójává vált. Az Affidea legmagasabb színvonalú képalkotó diagnosztikai, klinikai laboratóriumi és onkoterápiás szolgáltatásokat nyújtja. Cégünk az Affidea cégcsoport átfogó digitális marketing tevékenységét látja el.

www.affidea.com

Synlab Laborszolgáltatások

A synlab Magyarország és Európa legnagyobb magán laborszolgáltatója. Széles vizsgálatai palettával rendelkezik. Ügyfelei több mint 4000 vizsgálat közül választhatnak. Humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásaikat, magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végezik.Sikerünket mutatja az is, hogy a synlab Európában évente több mint 200 millió laboratóriumi elemzést végez.

www.synlab.hu

VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ – Egészséges lábak, ép lélek!

Az  európai színvonalú VP-Med Egészségcentrumban elsősorban érsebészettel, ambuláns visszérkezelésekkel, visszérműtétekkel, érfejlődési rendellenességekkel, és kompressziós kezelésekkel foglalkoznak Dr Szabó Attila, nemzetközileg elismert érsebész és visszérspecialista vezetésével. A VP-Mednél fájdalommentes, és gyors visszérműtétekre van lehetőség, a legmodernebb eszközök és egyedülálló visszérkezelési módszerek segítségével. Az egészségcentrumban emellett pszichoterápiás rendelés is folyik. Dr. Szegvári Olga pszichiáter, pszichoterapeuta többek között szorongásos problémákkal, depresszió kezelésével, valamint családterápiával is foglalkozik.

www.vpmed.hu

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. fszt. 33., Telefon: +36 30 963 1363 E-mail: info@vpmed.hu

Oncompass Medicine

Az Oncompass Medicine hitvallása szerint senki sem szenvedhet, vagy halhat meg, akin a tudomány mai állása szerint segíteni lehetne. Ezt a célt közvetlen betegellátás, molekuláris diagnosztika és molekulárisan célzott gyógyszerek kutatás-fejlesztésén keresztül igyekszenek szolgálni. Laboratóriumukban végzett vizsgálatokkal segítik minden beteg számára a leghatékonyabb kezelés kiválasztását. Kutatóik új gyógyszerek hatását előrejelző diagnosztikai teszteket fejlesztenek ki a gyógyszerhatás molekuláris szintű vizsgálata alapján. Az évek alatt felgyülemlett tapasztalatukat, a kifejlesztett egyedülálló technológiáikat, valamint világszínvonalú infrastruktúrájukat  szeretnénk az orvos kollégák és a betegek szolgálatába állítani, annak érdekében, hogy minél több sikeres gyógyszeres onkológiai kezelés történjen hazánkban.

www.molekularis-diagnosztika.hu

Hírös Intimlézer Központ

A kecskeméti Hírös Intimlézer Központban, a 22 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Nyirády Tamás szülész-nőgyógyász várja a gyógyulni vágyókat. Praxisában az általános szülészeti és nőgyógyászati  vizsgálatok mellett, legújabb fejlesztésként kezdte el alkalmazni a forradalmian új és diszkrét eljárást kínáló intimlézeres kezelést, mely a különböző nőgyógyászati problémákra (inkontinencia, méhsüllyedés) ajánl fájdalommentes megoldást. Célunk, hogy a Hírös Intimlézer Központ marketingkommunikációjának támogatása által egyre több érintettet tájékoztassunk az egyedülálló – az országban és a világon is csak néhány helyen elérhető -, innovatív, lényegében mellékhatásmentes lézeres kezelés lehetőségéről.

www.hiroslezer.hu

Dr. Szabó István

Dr. Szabó István ortopéd sebész Magyarországon elsőként kezdte el alkalmazni az izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetést és 2008 óta már több, mint 800 ilyen műtétet végzett. Az egyedülálló módszer lényege, hogy a feltárás során az izom nem kerül leválasztásra, így a műtét kevesebb fájdalommal és gyorsabb felépüléssel jár. Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. online marketingkommunikációs eszközeinek együttes alkalmazásával támogatja Dr. Szabó István ortopéd sebész brand-jének sikeres  kialakítását.

www.drszaboistvan.hu

Dr. Kocsis András Fogszabályozó Centrum

A szegedi fogszabályozó rendelő az Önök igényeihez alkalmazkodva megújult, sőt új helyre költözött. Maradt Újszeged kertvárosi, könnyen megközelíthető övezetében a Marostői utcában (Marostői utca 29/a).Rendelő egyedisége abban rejlik, hogy egy helyen a fogszabályozáshoz kapcsolódó összes szolgáltatás megtalálható: fogszabályozás, röntgen, logopédus, dentál higiénikus, fogtechnikai labor háttér, szájsebészet

állkapocsizületi kezelések, ma elérhető legkorszerűbb technika, prémium minőségű alapanyagok, egyéb szakterületekkel való szoros kooperáció, igényes környezet és kiszolgálás.

Sosem késő, csak elkezdeni nehéz! Kényelmes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített rendelővel, magyar és angol nyelvű kommunikációval várják pácienseiket.

www.fogszabalyzas.hu

Cím: 6726 Szeged, Marostői utca 29/A, Telefon: +36 62 409 034, Mobil: +36 30 8789-709, E-mail cím: fogszab@fogszabalyzas.hu.

Medve Medical Egészségközpont

A Medve Medical  Egészségközpontban 32-féle szakrendelés közül lehet választani, vizsgálataikat korszerű eszközökkel végzik. Magánrendelőjükben dolgozó szakembereik neves fővárosi intézmények és klinikák nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosai, asszisztensei. A betegeiknek diagnózisát szakorvosaik a legteljesebb alapossággal és odafigyeléssel állítják fel. A betegnek nem kell órákat várnia, esetleg szabadságot kivennie, hogy szakorvoshoz kerüljön: egyeztetett időpontra érkezik, vagyis a kényszerű várakozás idejét felváltja a hatékony szakorvosi ellátás! Pácienseik gyorsan kapnak diagnózist és szükség esetén ellátást, kezelést és receptet.

www.maganrendelesbudapest.hu

Fehér Dent Esztétikai Fogászat

Esztétikai fogászat Újszeged elegáns, frissen épült részén várja modern, a legkorszerűbb technológiával felszerelt rendelőjébe, a minőségre igényes pácienseit. Szolgáltatásairól informálódjon a www.feherdent.hu oldalon.

Fogászati asszisztenst és fogorvost keresünk a rendelőbe. Itt érdeklődhet: +36/70-312-5193

Fogászatuk egyedülálló mert: 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, professzionális, magas szakmai színvonalú fogászati munkát végeznek, komplex szolgáltatást nyújtanak egy helyen (fogszabályozás, gyermekfogászat, szájsebészet, implantáció, esztétikus tömések és fogpótlások, fogfehérítés és röntgen), fájdalommentes eljárásokat alkalmaznak, kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak,5 év garanciát vállalnak, legkorszerűbb technológiával felszerelt, élvonalbeli megoldást nyújtó elegáns rendelőben várják, pácienseinket korrekten és érthetően tájékoztatják, pácienseik igényeire és a komfortérzetére maximálisan odafigyelnek, személyre szabott, professzionális szolgáltatást nyújtanak.

www.feherdent.hu
Cím: 6726 Szeged, Fülemüle u. 22., Telefon: +36 62 314 763,
Mobil: +36 70 312 51 93, E-mail cím: info@feherdent.hu

Kiss Katka – Stílustanácsadó

Célom, hogy támogassam Ügyfeleimet saját, egyéni stílusuk megtalálásában, amelyben önazonosan és komfortosan érezhetik magukat. Egy kívülálló nézőpontjából megmutatva segítek, hogy közelebb kerüljenek valós énképükhöz.

www.ktkstyle.hu

Dr. Kiss Attila – Sebész, érsebész főorvos

Nemzetközi szaktekintély, Közép-Európában egyedülálló kezelések.

www.ersebesz.net

Dr. Fáklya Mónika – endokrinológus

A következő problémák esetén várom bejelentkezésüket: Elhízás, pajzsmirigy betegségek gyanúja, növekedési problémák, nemi érési, és működési zavarok, kóros szőrnövekedés, gyermekkori magas vérnyomás hátterének kivizsgálása, kórosan alacsony testsúly endokrin hátterének tisztázása, egyéb endokrinológiai betegségek kizárása, illetve kezelése.

www.webendokrin.hu

Dr. Erbszt András – pyriformis szindróma szakértő

Új műtéti eljárás a pyriformis alagút syndroma kezelésére.
A fartáji fájdalmak és ezen belül is a pyriformis syndroma diagnosztizálására, kezelésére és műtéti megoldására specializálódtam. Az un. „minimal invazív pyriformis release” műtétet mint a Doctorfit Gerincambulancia klinika alapítója fejlesztettem ki.

www.pyriformis.hu

Feketesas Klinika

Szeged belvárosában, exluzív magánklinikai környezetben, a legkorszerűbb orvosi diagnosztikai eszközökkel és a világszínvonalú DEKA laser készülékeivel.

www.feketesasklinika.hu

Nádor Dental

Dr. Németh József egy fogorvos dinasztia tagjaként álmodta meg a rendelőt maximális szakmai elhivatottsággal, a páciensek igényeire építve. A budapesti Nádor Dental kialakításakor arra törekedtek, hogy a belváros lüktető szívében az otthon nyugalmát teremtsék meg pácienseik számára, így családias környezetben tölthetik náluk az időt anélkül, hogy a fogorvosi rendelők nyomasztó hangulatát éreznék. Küldetésük a stressz- és fájdalommentes egyénre szabott gyógyítás, amelyet maximális empátiával és türelemmel végeznek. Dr. Németh József emberközpontú, humánus fogszakorvos, aki nagy hangsúlyt fektet a félelem feloldásának elősegítésére, a pszichés gátak feloldására, s ez a mentalitás áthatja a rendelő egészét.

Minden esetben pácienseik kényelmét tartják szem előtt, hozzájuk igazodva szolgáltatásaikkal, rugalmas időpont-egyeztetéssel, a rendelő családias, stresszmentes hangulatával.

https://nadordental.hu/

Városközponti Állatorvosi Rendelő

A Városközponti Állatorvosi Rendelő  jelenlegi helyén 1992-től működik, tehát már 25 éve biztosít ellátást Érd és környéke kisállatai számára. A rendelő az idők során több átalakításon, felújításon is átesett, mígnem 2014-től új írányítás alá került, Dr. Benczik Attila szakállatorvos vezetésével. Azóta kívül-belül teljesen átalakult, modernizálódott. A rendelőben nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai munkára, elsősorban a csapatmunkában hisznek, ezért a rendelőben öt állandó állatorvos, négy képzett állatorvosi asszisztens és recepciós dolgozik. Ennek köszönhetően lehetőség van konzultációkra, a komplikált esetek megbeszélésére. Szakmájukat és a környezetüket tekintve is az igényességre törekszenek, saját maguktól és minden kollégától is odaadó, lelkiismeretes munkát várnak el.

https://www.allatorvoserd.hu/

Affidea Diagnosztika Kft.

Egészségünk tudatos megőrzése mindannyiunk számára az egyik legfontosabb feladat. Az egészséges életmód, testmozgás, egészséges táplálkozás ellenére is elengedhetetlen, hogy egészségi állapotunkat bizonyos időközönként ellenőriztessük. A legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokról (röntgen, CT, MR, ultrahang, mammográfia, csontsűrűségmérés) mindenki számára érthető tájékozatást nyújt a www.affidea.hu

VetScan Kisállat Diagnosztika

A VetScan Kisállat Diagnosztika csapatának célja, hogy a nagy teljesítményű 1,5 T-s MR-készülékünk segítségével átfogó diagnosztikai szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk forduló négylábú pácienseknek. Gazdáik nyugodtak lehetnek, hiszen kedvenceik nálunk jó kezekben lesznek, egészségük nekünk is fontos. Legjobb tudásunkkal törekszünk arra, hogy precízen kivitelezett MR-vizsgálattal és ez alapján felállított diagnózissal időben felismerjük az esetleges betegségeket, rendellenességeket, ez ugyanis a gyógyulás első lépése. Szolgáltatásunk elsősorban a klinikus állatorvosok munkáját segítő kiegészítő vizsgálat. Az MR-vizsgálat elvégzéséhez elengedhetetlen az alapos betegvizsgálat, a kórelőzmény részletes kikérdezése és gyakran a neurológiai vizsgálat. A gondosan kivizsgált állatok MR-vizsgálata után könnyebben felállítható a diagnózis. A pontos diagnózis segítségével a klinikus, a sebész munkája célzottabb, ennek köszönhetően az ön kedvencének gyógyulási esélyei jelentősen javulnak.

Stefánia Klinika – Központban az Ön és a Család egészsége!

A Stefánia Klinika Szeged belvárosában, teljesen felújított környezetben 2014 januárjától fogadja újra a gyógyulni vágyókat, és azokat, akik számára fontos az egészséges életmód. A szakmai csapat új, elismert orvosokkal bővült, így a pácienseket továbbra is magas szintű egészségügyi ellátás várja, mely kiegészül egyedülállóan modern diagnosztikai eszközökkel. A szakrendelések széles skáláját nyújtják elérhető áron a Szegeden és a környékén élőknek, de számos specialistához az ország távolabbi pontjáról is érkeznek páciensek.

Cím: 6720, Szeged, Arany J. u. 1., Telefon: +36 30 537 0350 E-mail: info@stefaniaklinika.hu

Vascular Plazma Szeged

A Vascular Plazma új szereplő a hazai plazmaferezis centrumok sorában.   Vállalkozásuk tevékenysége magyarországi donoroktól vérplazma gyűjtése, fagyasztása, és továbbítása a gyógyszergyártó felé, ahol súlyos és ritka betegségben szenvedőknek életmentő gyógyszereket állítanak elő. A humánplazma mint gyógyszeralapanyag nélkülözhetetlen a gyógyszergyártás számára, ezért ez a tevékenység a plazma-alapú gyógyszerekre szoruló betegek ellátásához nélkülözhetetlen. Centrumaikban a plazmaferezis a donorok gondos szűrésével, kiválasztásával és a levett minta vizsgálatával kezdődik. Minden lépés szigorú minőségbiztosítás mellett történik. A donorokat mindent kielégítő, európai színvonalú környezetben, barátságos asszisztenciával fogadják.

Egy lépés az egészségünkért Csongrád megyében

Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft felelős, a Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft., mint konzorciumvezető által benyújtott, TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 azonosítószámú nyertes projekt marketing és kommunikációs feladatainak ellátásáért.

A projekt célja, hogy az egészségben eltöltött életévek száma növekedjen, a megelőzhető megbetegedések okozta idő előtti halálozás pedig csökkenjen. A konzorciumpartnerek közös szándéka a Csongrád megyei lakosság életminőségének, munkaerő-piaci lehetőségeinek javítása.

https://egeszsegugyimarketing.hu/hirek/egy-lepes-az-egeszsegunkert-csongrad-megyeben

MEDCITY Egészségközpont

A MEDCITY Egészségközpont, a magán-egészségügyi ellátás új szereplője, ahol a legkeresettebb szakrendeléseket és diagnosztikai eljárásokat egy helyen kínáljuk pácienseink számára. Ezáltal végigkísérjük őket a gyógyulásig vezető úton. Kiváló szakorvosi, szakasszisztensi gárda és infrastruktúra, valamint magas szintű műszerezettség biztosítja, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon lássuk el a pácienseket. Együttműködő partnereinkkel karöltve, komplex szolgáltatásainknak köszönhetően, lerövidül az idő, amit a páciensnek el kell tölteni a diagnózis felállításáig. A felnőtt járóbeteg-szakrendelések mellett az altatásban végzett gasztroenterológiai vizsgálatok is igénybe vehetők. A 12 ágyas, magas komfort fokozatú fektető részlegnek köszönhetően, a vizsgálatok előtt és után is biztosított a kényelmes környezet pácienseink számára.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 53. Telefon: +36 1 880-6900 E-mail: info@medcity.hu

Virányos Klinika

Virányos Klinika

Rendelőnk közel húsz éve áll a betegek szolgálatában. Ez idő alatt sok minden megváltozott, de egy maradt: minden tudásunkkal a betegre koncentrálunk. Minden új eset mögött maga az ember áll, aki bizalommal fordult hozzánk problémájával. Ezt a bizalmat mi nagyra értékeljük, és féltett kincsként óvjuk. A lehető legszélesebb körű betegellátást igyekszünk biztosítani kellemes, elegáns környezetben, barátságos légkörben. Számos visszatérő páciensünk igazolja elhivatottságunkat, aki egyszer minket választott, az legközelebb egy más problémával is bizalommal fordul hozzánk. Munkatársaink elhivatottsága, szakmaszeretete példaértékű. Sokan közülük a kezdetektől velünk vannak és személyük garancia az állandó, magas színvonalú ellátásra minden területen.

Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum 1996 óta áll a gyógyítás szolgálatában, teljeskörű szolgáltatást kínálva. Fogászatunkat az amerikai-német 3M ESPE cég Referencia Rendelőjének választotta előzetes információk alapján. Számunkra ez egy megtisztelő cím és egyben munkánk színvonalának elismerése. Célunk úgy gyógyítani, hogy közben fájdalmat ne okozzunk. Ennek megvalósításához kitűnően felszerelt, légkondicionált rendelőinkben a legmodernebb műszerek és kiváló anyagok állnak rendelkezésünkre. A várakozás és a felesleges stressz elkerülése érdekében telefonos időpontegyeztetéses előjegyzéssel dolgozunk, azonban a sűrgősségi ellátás ilyenkor is prioritást élvez.

Cím: 1036 Budapest, Evező u. 7 . Telefon: 06 1 367-8026 vagy 06 30 812-5092 E-mail: info@fogorvos-fogaszat.hu

Sensolite Gyógycentrum

A Sensolite -országos gyógycentrum hálózatban elérhető egyedülálló egészségügyi szolgáltatás- olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek, eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Dr. Kollár László Házi Gyermekorvos

Dr. Kollár László több mint 10 éve nyitotta meg házi gyermekorvosi rendelőjét Csobánkán. Nagy szeretettel, gondossággal, a minőség iránti vággyal tervezte és építette hozzá rendelőt, valamint szerelte fel a modern gyógyításhoz, a feszültségmentes várakozáshoz, nélkülözhetetlen berendezésekkel, eszközökkel. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek barátságos, otthonos légkörben gyógyuljanak, ez a cél pedig a rendelő kialakításánál is fontos szempont volt. A csobánkai gyermek háziorvosi rendelőben minden kis páciens a legnagyobb szakértelemben, maximális odafigyelésben, és türelemben részesül.

Cím: 2014 Csobánka, Fő út 23, Telefon: +36-26-520-014, +36-20-500-39-99, +36-30-236-37-95, Mobiltelefon: +36-30-400-92-12 Emailgyerekdoki@t-online.hu ,gyerekdoki@gmail.com

CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászat

A CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászatnál az egészséges és szép fogsor igénye kompromisszumok nélkül valósulhat meg. Professzionálisan felszerelt központjukban fontos szerepet tulajdonítanak a legmagasabb színvonalú fogászati ellátásokon túl a diagnosztikának is. A CityDent munkatársai és orvosai arra vállalkoztak, hogy elérhetővé tegyék pácienseik számára a kor színvonalának megfelelő technológiát, és tudásukkal, tapasztalatukkal, a legjobb szolgáltatást nyújtsák, amit ma a világon csak a vezető fogorvosi centrumokban kínálnak. Budapest szívében, exkluzív környezetben várják pácienseiket.

Cím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12. Telefon: +36 1 794 6370 Mobil: +36 20 932 8426, +36 30 586 9557
E-mail: info@citydent.hu

Site Art

A Site Art  Ingatlanforgalmazó és Értékesítő Korlátolt felelősségű társaság 2004-ben alapult és elsősorban ingatlanfejlesztési-, beruházási programok összeállításával, mérnöki projekt- irányítással, műszaki ellenőrzéssel foglalkozik. Magánklinikák, orvosi rendelők, fogorvosi rendelők tervezését és építését is vállalják, a rendelők berendezésében is szakmai segítséget nyújtanak szükség esetén. Szolgáltatásaik erőssége és előnye, hogy minden megbízásukat komplex módon kezelik, azaz, megbízói igény esetén az építési tevékenység minden szakaszában szerepet vállalnak, a beruházói elgondolás megszületésétől egészen annak megvalósításáig. Több évtizezedes szakmai tapasztalatuk garantálja munkájuk kifogástalan minőségét.

Cím: 1023 Budapest, Vérhalom u 12-16, Telefon: 06-1-336-1945 Mobil: +36 30-9423-130 Email: info@siteart.hu

Emy Beauty Studio

Az Emy Beauty Studio széleskörű kozmetikai szolgáltatásokkal várja vendégeit, ahol nem csupán szépülhetnek, hanem lelkileg is feltöltődhetnek. Hajduné Fekete Emilia a hagyományos kozmetikai szolgáltatások mellett különleges, prémium kozmetikai kezeléseket is nyújt vendégeinek, akik maximális odafigyelésben, és vendégszeretetben részesülhetnek. A kozmetikai kezeléseket kiváló minőségű MATIS termékekkel végzi, valamint a ma elérhető legmodernebb kozmetikai gépekkel, így minden vendége a legszínvonalasabb szolgáltatást kapja.

Cím: 6723 Szeged, Nádas u. 14/a Telefonszám: 06-20-342-6618, 06-70-611-5315

CMED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ – Gyógyulás érezhetően, mérhetően jobban!

CMED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ – Gyógyulás érezhetően, mérhetően jobban!

Nagy hangsúlyt fektetnek az egészségmegőrzésre, a helyes életmód kialakítására precvenciós célzattal, de ha már a megelőzéssel elkéstünk, a kialakult mozgásszervi és egyéb, a modern élettel  járó egészségügyi problémák megszüntetésére.

Ezért fejlesztették ki és gyűjtötték egy helyre a gyógyulás aktuális fázisának megfelelő kezelési módokat, szakembereik a prevenciótól a teljes rehabilitációig végig kisérik a hozzájuk fordulókat, hogy mihamarabb visszaszerezzék a saját maguk által elvárt aktivitást.

Vezér Állatorvosi Központ

6724 Szeged, Klapka tér 10.
62/652-371
Nyitva tartás:
H-P.: 9.00 – 19.00, Szo.: 9.00 – 13.00

Telefonszámaink:
Dr. Szigeti Gábor, 06/70-429-07-63
Dr. Nagy Péter, 06/70-429-07-64
Dr. Szabó Ildikó, 06/70-432-44-55
Varga Ágnes (állatkozmetikus) 06/30-325-07-35

szegediallatorvos@gmail.com
www.szegediallatorvos.hu
www.facebook.com/Vezér Állatorvosi Központ

allatokaruhaza@gmail.com
www.facebook.com/Univerzoom Állatok Áruháza, Állatpatika

Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

A szentesi kórház számára a TIOP-2.2.6-12/1B-2013-0002 pályázat kapcsán 2013-ban sajtótájékoztatót szerveztünk, kommunikációs és médiatréninget tartottunk, megterveztük és elkészítettük a kórház új weboldalát, közösségi oldalait, valamint koordináltuk a kommunikációs részfeladatokat, és biztosítottuk a projekt nyilvánosságát.

Miniklinik Gyermekorvosi Központ

A Miniklinik jól ismert a szülők körében, nem csupán Szegeden, hanem az egész régióban. Nagy tapasztalattal rendelkező orvosaikhoz a határon túlról is sokan járnak. A Minikliniknél gyermekbarát környezetben gyógyulhatnak a gyermekek, a háziorvosi ellátásra pedig 19 éves korig van lehetőség, amit számos hiányszakrendelés egészít ki.

Aranyklinika

Szegeden, az Aranyklinikán, a belváros szívében, kulturált körülmények között, felszerelt rendelőkben, bejelentkezés alapján, lehetőség szerint várakozás, sorban állás nélkül várja Önt. Az Aranyklinika orvos csapata közel 25 profil együttes jelenlétéből adódó lehetőségeket maximálisan kihasználja. A hozzájuk forduló betegek panaszaik orvoslására speciális szakterületeket vehetnek igénybe. A hagyományos vizsgálati módszereken túl olyan különleges szolgáltatásokat is kínálnak, melyet csak vezető egészségügyi intézmények tudnak jelenleg nyújtani.

http://aranyklinika.hu/

Med Art Stúdió

Kovács Béla a szabad szemmel nem látható világot teszi láthatóvá, érzékelhetővé művészi módon. Ez az oldal elsősorban azoknak szól, akik különlegességre, unikumra vágynak, s nem elégednek meg a szokványos, általánosan ismert és megszokott képzőművészeti alkotásokkal.

A képek a bonyolult kémia-fizikai folyamatok, a különleges technikai eljárásoknak köszönhetően egyszeriek és megismételhetetlenek. Nincs, és nem is lehet két egyforma képet készíteni. www.medartstudio.hu e-mail:info@medartstudio.hu, Tel: 0630 9242 055

Dr. Kasza és Fia Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSI RENDELÉS ÉS SZAKELLÁTÓHELY (ORVOSOK ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATA, MÁSODFOKÚ ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATOK)

Háziorvosi-, foglalkozásegészségügyi ellátással, természetgyógyászattal, utazásorvosi szolgáltatással, buvárorvosi ellátással várják a hozzájuk fordulókat. Ezenkívűl orvosi szakfordítást is vállalnak, elsősegély tanfolyamot is tartanak. A cég nemzetközi oltóközpontként is funkcionál. Engedélyek elbírálása (gépjármű, sport- és kedvtelési vizijármű, lőfegyver, gépkezelői engedélyek).

Perfect Med Gyógycentrum

Perfect Med Gyógycentrum

Perfect Med Gyógycentrum néven új, teljeskörű egészségügyi ellátást nyújtó magánintézmény nyílt Nagykanizsán. A lakosság részéről egyre nő az igény, hogy az állami egészségügy mellett – a megfizethetőség előtérbe helyezésével – olyan alternatív egészségügyi ellátási lehetőség álljon rendelkezésre, amely az orvosok szakértelmén és a betegek bizalmán, elégedettségén alapul.

A Gyógycentrum magas szakmai színvonalon, a betegek igényeihez alkalmazkodva, komfortos, diszkrét környezetben várja a gyógyulni vágyókat és mindazokat, akik szeretnének többet tenni egészségük megőrzéséért. Telefonos előjegyzéssel, előzetesen egyeztetett időpontfoglalással elkerülhető a zsúfoltság, a hosszú várakozás. Minden beteg panaszának kivizsgálására kellő időt fordítanak. Mindezt megfizethető áron nyújtják a hozzájuk fordulók részére.

A Gyógycentrumban a zalaegerszegi, kaposvári, marcali és hévízi kórházakban dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő, elismert szakorvosok várják a betegeket. Jó hír ez azoknak, akiknek a környező kórházakban dolgozó orvosokhoz eddig utazniuk kellett. Most Nagykanizsán a Gyógycentrumban találkozhatnak velük.

A Gyógycentrumban 18 szakrendelés és egynapos sebészeti ellátás működik. A gyógyítás mellett jelentős hangsúlyt helyeznek a megelőzésre, szűrőprogramok szervezésére. A teljeskörű ellátást biztosító intézményt az elszórtan működő önálló magánrendelőktől az különbözteti meg, hogy több szakma egy helyen, egyidőben elérhető, így a társszakmák jelenléte révén biztosított a gyors konzultációs lehetőség. A szakrendelői ellátás mellett egynapos sebészeti beavatkozások végzéséhez is adottak a műtői feltételek, ezáltal magasabb szintű ellátást tudnak nyújtani. A Gyógycentrum szolgáltatásai magánszemélyek és cégek számára egyaránt elérhetők.

Igénybe vehető szakrendeléseik:

Általános belgyógyászat, Általános csecsemő és gyermekgyógyászat, Gyermekkardiológia, Gyermekdiabetológia, Általános sebészet, Érsebészet, Proctológia, Gasztroenterológia, Általános szülészet-nőgyógyászat, Urológia, Fül-orr-gégészet, Immunológia, Reumatológia, Allergológia, Fogászat, Foglalkozás- üzemegészségügyi alapellátás, Fizioterápia, Gyógymasszázs, Laborvizsgálatok

A szolgáltatások igénybevételéhez minden esetben előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 93/311-718 telefonszámon. Elérhetőségük: Perfect Med Gyógycentrum

Nagykanizsa Erzsébet tér 8. (buszpályaudvarnál, Bolyai Általános Iskolával szemben)
Telefonszám: 93/311-718, +36/594-2312
Email: perfectmedkft@gmail.com
Nyitvatartási idő: hétfőtől-péntekig 8:00 órától 20:00 óráig