A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub kezdeményezéséhez

A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub kezdeményezéséhez

A tavalyi évhez hasonlóan idén is adományozóként vett részt a Diagnoscan Magyarország a Lapcom-Rotary Advent eseményén. Jónás László és családja vette át a Diagnoscan Magyarország 100.000 Ft értékű adományát – élelmiszerek és számítógép – Szegeden, a Klauzál téren, melyet Dr. Horváth István, a Diagnoscan Magyarország szegedi központjának orvos igazgatója adott át.

A kezdeményezés kapcsán Dr. Horváth István elmondta, hogy „orvosként, egészen fiatalon elköteleztük magunkat a nehéz helyzetben lévők iránt, hiszen nap, mint nap bajba jutott embereken segítünk.” A Diagnoscan Magyarország egész szervezete számára fontos, hogy amikor csak lehetőség nyílik rá, az orvosláson túlmutatóan is segítséget nyújtson a rászorulóknak. A Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub segítségével ezek az adományok közvetlenül azokhoz tudnak eljutni, akiknél a legnagyobb a szükség.

A Diagnoscan Magyarország működése során az egymásra való odafigyelés és a szolidaritás – emberként és szervezetként egyaránt – kiemelten fontos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyomja meg az ESC bilentyűt a bezáráshoz