Regisztráljon a DRportal.hu-ra, majd keresse postaládájában a Med. et Jur. folyóiratot!

Mintegy 10 ezer magyar orvos már regisztrált, látogassa Ön is a DRportal.hu-t, az egyik legnagyobb, kizárólag orvosok és gyógyszerészek számára látogatható weboldalt. Most az első 300 szeptember végéig regisztráló szakember garantáltan és ingyenesen kapja meg a Med. et Jur. Magazint.

Med. Et Jur. az Egészség Joga Alapítvány gondozásában 2010 óta negyedéves rendszerességgel megjelenő folyóirat. A magazin az orvos- és jogásztársadalom közös kérdéseiről szól, interdiszciplináris problémákat boncolgatva segít abban, hogy e két szakma önmagát és egymást is jobban megismerhesse. Bár a kiadvány alapvetően orvosoknak és jogászoknak íródik, valójában a teljes hazai egészségügy érdekében emel szót, mivel az orvostársadalom, az egészségügyi szolgáltatók, illetve a betegek problémái nem vizsgálhatók egymástól elkülönítve. A Med. Et Jur. ennek érdekében őszintén, pártpolitikától függetlenül vizsgálja az egészségügyi jog kérdéseit, beleértve a műhibapereket, az orvosi minőségbiztosítást, betegbiztosítást, vagy akár a gyógyszerkommunikációval kapcsolatos jogi kérdéseket.

Amennyiben Ön mielőbb regisztrál, és az első 300 regisztráló orvos között van, garantáltan eljuttatjuk Önnek a magazin legutóbbi két számát.

Ízelítő a kiadványból:

  • Az egészségbiztosítási szerződés
  • Compliance-noncompliance
  • Összehasonlító gyógyszerreklámok
  • Orvos-betegjog
  • Elmaradt haszon
  • Az egészségügyi szolgáltatók szakmai felelőssége
  • Az egészségbiztosítási szerződésekre vonatkozó általános szabályok
  • Az „új-Btk.” egyes rendelkezései a jogász-igazságügyi pszichiáter szemével
  • Komplikált szülés – fogyatékos gyermek

Miért érdemes regisztrálni a DRportal.hu-ra?

A DRportal.hu elsődleges célja, hogy minőségi és a mindennapokban is hasznos információt nyújtson a hazai orvosok és gyógyszerészek közössége számára, legyen szó szakmai hírekről, praktikus jogi tudnivalókról vagy a munka világán kívüli érdekességekről. .

Mit kell tennie?

Erre a linkre kattintva regisztráljon, munkatársaink értesítik, amennyiben Ön is bekerült az első 300 regisztráló közé, majd postázzuk Önnek a folyóirat két számát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyomja meg az ESC bilentyűt a bezáráshoz