Felhasználási feltételek

A Positive Health & Care Kft. honlapjainak (egeszsegugyimarketing.hu, allategeszsegugyimarketing.hu, kiadorendelo.hu és egeszsegugyimarketing-szeminarium.hu)   látogatásával vélelmezzük, hogy Ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a Positive Health & Care Kft. önmagára nézve kötelezőnek ismer el. A használati feltételek nem ismerete semmilyen esetben nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben előzetes figyelmeztetést követően a jogsértés peres úton kerül rendezésre, kártérítési és szerzői jogi ügyekben szakértő ügyvédi iroda igénybe vételével.

A honlapot a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket a Positive Health & Care Kft. jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni. Ön az Interneten keresztül a Positive Health & Care  Kft. oldalairól információkat kizárólag személyes használatra tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki. A honlap üzemeltetője kifejezetten nem járul hozzá üzleti célú felhasználáshoz és letöltésekhez, azokra külön írásbeli szerződést kell velünk kötni. A teljes oldal vagy akár egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és/vagy átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás szerzői jogi jogsértést, polgári jogi károkozást és akár védjegybitorlást is megvalósíthat, ezért büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Kérjük ezt mindig tartsa szem előtt a böngészés és letöltések során.

Szerzői jogaink

A honlapunkon található fotók, képek, videók és írásos tartalmak az oldal üzemeltetőjének, azaz a Positive Health & Care Kft-nek (továbbiakban üzemeltető) a tulajdonát képezik, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki, tárolhatók saját merevlemezen. Az oldalon található fotók, képek és egyéb tartalmak másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Positive Health & Care Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket a Positive Health & Care Kft. írásos engedélye nélkül felhasználni tilos.

A honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Positive Health & Care Kft-t illeti.  APositive Health & Care Kft. a honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Technikai adatszolgáltatások

Amikor Ön a Positive Health & Care Kft. internetes portáljának oldalait böngészi, egyidejűleg technikai adatokat is szolgáltat a társaság számára, amelyek nem személyes adatok. Az adatszolgáltatás részben automatikusan (pl.: weblap statisztika), részben az űrlapok kitöltésével vagy hírlevél megrendelése útján történik. Kizárólag ez utóbbi esetben kérjük az ön hozzájárulását a személyes adatkezeléshez. Ez minden esetben önkéntes, a leiratkozásig tart és az Ön által kért célhoz kötött (információ továbbítása az Ön részére).

A weboldalakra (egeszsegugyimarketing.hu, allategeszsegugyimarketing.hu, kiadorendelo.hu és egeszsegugyimarketing-szeminarium.hu) történő belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

Felelősségkizárás és korlátozások

A Positive Health & Care Kft.-t, nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-tájékoztató 

A honlap üzemeltetője:

Cégnév: Positive Health & Care Kft.
Székhely: 6721 Szeged, Kálvin tér 2. I/5.
Adószám: 22951753-2-06
Cégjegyzékszám: 06-09-016018
Ügyfélszolgálat: +36 30 8942 663, +36 62 310 968
Email: hello@positive.hu