Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Budapest - Óbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadók

Óbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadók

Óbuda zöldövezetében, frissen felújított 200 nm-es alapterületen, a Kaszásdűlő lakótelepen, tágas betegváróval orvosi rendelők kiadók. A rendelők ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek. A rendelőkhöz korszerű orvosi eszközökkel felszerelt laboratoriumi helyiség is tartozik (EKG, labor, inkubátor stb.). Továbbá található még egy praktikusan felszerelt iroda, ahol kutatási koordinálás adminisztrációs tevékenységei zajlanak, valamint egy tárgyaló is. Ezenkívül akadálymentesített szociális helyiségek, tűzbiztos archiváló helysiég, és tárolók is találhatók.

Intézményünk és jogelődjei, már 12 éve sikerrel adnak otthont különböző szakorvosi magánrendeléseknek. Intézményünkben jelenleg az alábbi szakorvosi rendelők működnek:

  • Diabetológia
  • Neurológia
  • Pszichiátria
  • Reumatológia
  • Pulmonológia

Kiegészítő szolgáltatások

Az orvosi magánrendelések igényeinek minél szélesebb körű kielégítése és a magánpraxisokba érkező páciensek legnagyobb kényelmének biztosítására Intézményünk minden szempontból felkészült a rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív teendők ellátására, a betegfelvétel és időpontkezelés folytatására és a megfelelő pénztárszolgáltatás biztosítására. Így tehát, profi adminisztratív személyzettel, nővérszolgálattal és fekvőbeteg háttérrel működünk. Gyógycentrumunk tökéletesen felszerelt a szükséges orvosi műszerállománnyal és a legfejlettebb informatikai háttérrel. A szakorvosi rendelések gördülékeny működését elősegítendő külön recepció szolgálatot működtetünk.

Intézményünkben már ultrahang is elérhető, betegenként plusz 2.400,- HUF használati díjjal.

Rendelő azonosítója: RK112

Érdeklődni lehet: Dr. Gulyás Dávid +36 30 844 6275 (david.gulyas@clinexpert.hu)

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

Óbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadókÓbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadókÓbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadókÓbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadókÓbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadókÓbuda zöldövezetében orvosi rendelők kiadók