Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Budapest - Kiadó rendelők a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban

Kiadó rendelők a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban

A rendelő azonosítója: RK170

A Doktor 24 cégcsoport 2017-ben új piacok felé nyitott az egészségügyi szektoron belül és egészségügyi szervezési tapasztalatait felhasználva orvosi rendelők bérbeadásával is bővítette szolgáltatásai körét.

Röviden a bérbe vehető rendelők helyszínéről:
A Doktor24 Cityzen Egészségközpont egy új, exkluzív kialakítású, közel 1.600 m2-es rendelő-komplexum, amely lehetővé teszi, hogy teljes körű megelőző és gyógyító ellátást biztosítsunk. A Doktor24 cégcsoport több, mint 25 éves gyakorlati tapasztalatából kiindulva alakítottuk ki a rendelő-komplexum modern struktúráját, új alapokra helyezve az egészségügyi vizsgálatok metodikáját.

Fontosnak tartottuk, hogy a magas szakmai színvonal mellett megfelelő hangsúlyt kapjanak az ügyfeleink számára fontos kényelmi megoldások, a professzionális szervezési, orvosszakmai és orvostechnológiai megoldások. A Budapest szívében található rendelő-komplexum, az egyik legmodernebb irodanegyedben, a CityZen Irodaházban (XIII. kerület, Budapest, Váci út 37., I. emelet) helyezkedik el, amely mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető.

Miért a Doktor24 Cityzen Egészségközpontot válassza rendelése helyszínéül?
Az orvosi rendelők bérbeadása a Doktor24 cégcsoport esetében nem egyszerű helyszínbiztosítást jelent, hanem valamennyi a rendeléshez kapcsolódó szolgáltatás biztosítását is (recepció, call-center, időpontfoglaló, marketing támogatás). 22+ szakterületen kiemelkedő szakmai referenciával rendelkező orvosok és magánrendelésük, praxis-közösség, valamint korszerű eszközpark többek között röntgen, mammográfia, modern ultrahang készülékek biztosítják a széleskörű, magas színvonalú szakmai háttértámogatást. A Doktor24 cégcsoport rendelései által a páciensek nem egyszerű magánrendeléseket vehetnek igénybe, hanem olyan rendelő-komplexum szolgáltatásait, ahol minden problémájukra megoldást találhatnak.

Bővebb információ: Bartanics Vanda  +36 70 6358157 sales@doktor24.hu

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

Kiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen EgészségközpontbanKiadó rendelők a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban