Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Budapest - Budapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadók

Budapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadók

A rendelő azonosítója: RK169

15 éve működő magánrendelőben bővítés miatt szabad rendelők kiadók, rendelési idők leköthetők!

Tömegközlekedéssel, és a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vidékről is könnyen megközelíthető. A rendelő saját honlappal rendelkezik, ahol kollégáinknak személyes megjelenést, igény esetén Google AdWords kampányt biztosítunk.

A helyiségek klímatizáltak, egyedi kialakításúak, teljesen berendezettek, magasföldszinten, liftes épületben helyezkednek el. A rendelő hangulata otthonos, barátságos. Elsősorban reumatológus, ortopédus, pszichiáter, pszichológus, homeopata, fitoterapeuta, dietetikus valamint gyógytornász, masszőr, manuál terapeuta jelentkezését várjuk. A rendelő ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik. 

Bővebb információ: Jusztin Gábor +36 30 887 9766

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

Budapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadókBudapesten, a Vígszínháznál orvosi rendelők kiadók