Partnereim

Partnereim

FoglaljOrvost.hu

A FoglajOrvost.hu online időpont előjegyzési portál magánorvosok számára. A páciensek a weboldalon keresztül keresheti meg ideális privát szakrendelésüket és azonnal időpontot is tudnak foglalni a számukra megfelelő szabad időpontra. A foglalást a portálon található 50,000 valós páciensvélemény segíti ill. kényelmi funkcióként a páciensek sms emlékeztetőt is kapnak, hogy semmiképpen ne felejtsék lefoglalt időpontjukat. A weboldal az orvosok számára marketing csatornaként, felhő alapú online időpont előjegyzési rendszerként és saját weboldalukba beépíthető online foglalási lehetőségként funkcionál.

DRportal – Kulcsszereplő az orvosi kommunikációban

A DRportal Magyarország egyik leglátogatottabb és legismertebb zárt, regisztrációköteles orvos-szakmai honlapja. Tartalma kizárólag orvosok és gyógyszerészek számára érhető el. Hasznos és naprakész, a szektort érintő hazai és nemzetközi hírekkel, naponta frissülő, hiteles szakmai cikkekkel, esettanulmányokkal, Jogász válaszol ill. Állásfigyelő rovattal, konferencia ajánlóval segítő partnere kíván lenni a magyar orvosok mindennapi munkájának.

Tematikájának és célcsoportjának megfelelően komoly, hiteles, igényes, de mégis könnyen emészthető.

WEBBeteg – Orvosoktól betegeknek, hitelesen

A WEBBeteg portál elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű és szakmailag hiteles információval szolgáljon betegek és a betegségetmegelőzni akaró emberek számára; felhívja a figyelmet az egészségtudatos magatartásra; fórumot teremtsen az egészségügyi problémákkal küzdő internetezőknek, illetve az orvosok és betegek közötti kommunikációnak. Orvos szakértőink rendszeres és naprakész információkkal, tájékoztató anyagokkal szolgálnak a látogatókat érintő, érdeklő betegségekkel kapcsolatban.

Egyedi egészségügyi problémájának megoldásában az Orvos válaszol rovattal mindenkinek szeretnénk segítségére lenni, bárki felteheti az őt foglalkoztató kérdését szakorvosunknak.

Hinora Marketing Group

A MagyarBrand-díjas Hinora Marketing Group ügynökséget 2001-ben alapították, és az elmúlt 13 évben több mint 1000 sikeres együttműködést tudhat magáénak. Szolgáltatásaik öt divízión keresztül nyújtanak integrált megoldásokat, ügyfeleik között pedig egyaránt megtalálhatóak kis-, a közép-, és nagyvállalati megrendelők.

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió

Egyénre szabott edzésprogram tervezése és állandó kontrollja a vendég egészségi állapotának és fitnesz céljainak maximális figyelembevételével. Edzőink biztosítják a folyamatos fejlődést, a változatos edzést, táplálkozási tanácsokat adnak és motiválják klienseinket. wwww.csucsforma.com – Út az egészséghez!