GyIK

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szüksége a kineziológusnak weboldalra

Aki még most készíttet egy hatékony keresőoptimalizált weboldalt a kineziológia területére az a Google keresőjében hamar az elsők közé kerülhet. Akik viszont elől vannak a keresőben nem biztos, hogy szakmailag is a legjobbak közé tartoznak, de az biztos, hogy ügyesebbek a marketingben. A kliens ha interneten keresgél általában nem megy tovább az első 5-10 találatnál, ezért fontos hogy ott legyünk az első találati oldalon. Aki ma nincs fönt az interneten gyakorlatilag nem létezik egy bizonyos célcsoport számára.

Tovább

Landing page

Belefutottunk egy nagyszerű, jól összeszedett checklistbe, ami mindenkinek segítségére lehet, mikor a landing page-ét (landoló oldalát) tervezi, vagy már elkészült vele. Lehet azt hiszed, hogy az oldalad nagyon jól konvertál, de ha végigmész ezen a listán, akkor biztosan találsz olyan pontot, amin még lehet csiszolni.

Tovább

Marketing Fogalmak az egészségügyben

Elégedettség: Az egészségügyi intézmények esetében a beteg és a hozzátartozója egyaránt célcsoport. Sok esetben a célközönség itt sincs abban a helyzetben, hogy változtasson, ha nem elégedett, ilyenkor is maradnia kell annál az orvosnál, kórháznál.
Benchmarking: A benchmarking egy állandó folyamat a legjobb nemzetközi gyakorlat felkutatására és megismerésére, valamint a saját szervezetünkbe való beillesztésre.

Tovább

Hogyan mérjük marketing tevékenységünket?

A marketing a legtöbb cégnél a legkevésbé mérhető tevékenység. Ön tudja-e, hogy a marketingre havonta elköltött összeg valójában megtérül-e? Tudja-e, hogy minek köszönhető a vállalkozásának sikere vagy sikertelensége? Ha nem, bemutatom, hogyan lehet tervezéssel és ellenőrzéssel ezt nyomon követni.

Tovább

Egészségügyi marketing

Hamarosan tanácsadóvá válik? Rendelő nyitásán gondolkodik? Már működő praxisát szeretné felfuttatni? Kliensforgalmát növelné? Hogyan? A válasz egyszerű: tudatos egészségügyi marketing használatával.

Tovább

Egészségüggyel kapcsolatos világnapok

február 4.                                        rákellenes világnap
február 11.                                      betegek világnapja
február 14.                                      az epilepszia világnapja
február utolsó napja                         ritka betegségek világnapja
március második csütörtöke             vese világnapja
március 18.                                     az alvás világnapja
március 21.                                     a Down-szindróma világnapja

Tovább