Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Dorog - A városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadó

A városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadó

Dorog központjában a körforgalom mellett, egészségügyi rendelőnek kiadó egy 38 m2 területű külön bejáratú ingatlan.A kamerákkal védett impozáns téglaépületben a földszint tágas folyosójáról nyílik a rendelő amely akár kerekesszékkel is megközelíthető.

A jelenleg berendezés nélküli igényesen kialakított, világos, légkondicionált helységek a kívánt funkciónak megfelelően berendezhetőek.Az épületen belül külön bérelhető parkológarázs van, de ingyenes utcai parkolásra a bejárat környékén is van lehetőség.Tömegközlekedéssel (150 m buszmegálló) is könnyen megközelíthető.

A rendelő azonosítója: RK100

A rendelőben jelenleg nincs szabad rendelési idő. Weboldalunkon további rendelők közül választhat.

Bővebb információ: +36 30 /637 9045

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

A városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadóA városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadóA városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadóA városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadóA városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadóA városközpontban újonnan kialakított rendelő kiadó

Első Egészségügyi Marketing

Az oldalon Google Analytics követőkódot használunk

Kérjük erősítse meg a Google Analytics követési szolgáltatásának elfogadását. A követést visszautasítása esetén folytathatja weboldalunk böngészését anélkül, hogy az adatot küldene a Google Analytics rendszerébe.