Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Sopron - Sensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladó

Sensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladó

Sopron belvárosában frekventált helyen az Interspar mögött eladó igényesen kialakított Sensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt. A gyógycentrum területe 110m2, mely a következőket tartalmazza: 2 db kezelő 1-1 Sensolite géppel (a 2db gép külön-külön is eladó), 1 db kezelő Jade köves masszázsággyal, 1 db engedéllyel rendelkező orvosi rendelő vetkőzővel, recepciós pult, teakonyha, WC-k (akadálymentesített is). Az emeleten lakrésznek kialakított helyiség konyha és hálórésszel, valamint WC-vel és zuhanyzóval.A gyógycentrum klímás és ingyenes parkolási lehetőség van a bejárat előtt. Ár nélkül szeretnék hírdetni.
Érdeklődni lehet itt.

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

Sensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladóSensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladóSensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladóSensolite polarizált fényterápiás gyógycentrum franchise és bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladó

Első Egészségügyi Marketing

Az oldalon Google Analytics követőkódot használunk

Kérjük erősítse meg a Google Analytics követési szolgáltatásának elfogadását. A követést visszautasítása esetén folytathatja weboldalunk böngészését anélkül, hogy az adatot küldene a Google Analytics rendszerébe.