Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Kecskemét - Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!

Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!

A felújított és igényesen berendezett épület 11 rendelő helyiséggel, valamint recepcióval, váróval és parkosított kerttel rendelkezik.

Az egészségügyi létesítményben női, férfi mosdó és öltöző is található. A rendelők mellett konyha, egy külön iroda és fürdőszoba, valamint raktárak segítik az ott dolgozók munkáját. Az épület saját parkolóval és ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik. A rendelők igény szerint bérelhetők berendezéssel vagy anélkül is.

Az épület utcájában további parkolási lehetőség ingyenesen vehető igénybe.

A rendelők orvosok és alternatív gyógyászok számára is ideálisak.

A rendelő azonosítója: RK124

További információért érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

Tel: 06-30- 637-9045

Fotók a rendelőről (kérem kattintson a képekre)

Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!Kecskeméten teljeskörűen felújított egészségügyi létesítmény kiadó!

Első Egészségügyi Marketing

Az oldalon Google Analytics követőkódot használunk

Kérjük erősítse meg a Google Analytics követési szolgáltatásának elfogadását. A követést visszautasítása esetén folytathatja weboldalunk böngészését anélkül, hogy az adatot küldene a Google Analytics rendszerébe.