Introduction

Vélemények

Küldetésünk

Missziónk

Az egészségügyi marketing kommunikáció területén egyedül álló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a 21. század megoldásaival a lehető leggyorsabban, a lehető legközelebb hozzuk egymáshoz a szakmai és üzleti sikereket kereső praxisokat és a minőségi egészségügyi ellátást kereső pácienseket. (Két pont között a legrövidebb út az egyenes kommunikáció.)

Víziónk

Az 1EM olyan teljes körű marketing kommunikációs megoldásokat nyújtó cég, ami lelkes, kreatív és szakmai tudásában első helyen álló csapatával az iparág legjobbjai között van. Megoldásaink példa értékűek és a 21.század élen járó technológiáit alkalmazzák. Ügyfeleink hűségesek és megbíznak bennünk, mert ami számukra megoldandó feladat, az csapatunknak egy bizonyításra lehetőséget teremtő kihívás.

Küldetésünk

MIÉRT?

Egészségügyre specializált marketing kommunikációs tudásunkkal lehetővé tesszük, hogy az egészségügyi praxisok értékteremtő munkája  üzleti és szakmai sikert is jelentsen

Meggyőződéssel hiszünk abban, hogy egészségügyi marketingre és kommunikációra specializált szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal, kreatív és elkötelezett csapatunkkal sikeresen tudjuk támogatni az egészségügyi szakemberek szakmai kiteljesedését és üzleti sikereit, hozzájárulva ezzel a páciensek jobb ellátásához, gyógyulási esélyük és élet minőségük javításához. Az általunk kidolgozott és a gyakorlatban sikeresen működő megoldások elősegítik az egészségügyi rendszer érték központú fejlődését.

HOGYAN?

Szakértő csapatunkkal, a marketing kommunikáció legújabb módszereinek alkalmazásával hatékony, gyors, tartalmas, fenntartható és bővíthető, kölcsönösen előnyös kapcsolatot építünk ki ügyfeleink és potenciális pácienseik között.

A marketing kommunikáció legújabb módszereinek felhasználásával, pontosan, gyorsan és hatékonyan teremtünk kapcsolatot a megrendelőnk(a praxis) és a páciens között úgy, hogy az ügyfél a lehető leghatékonyabb módon érje el a potenciális páciensek legszélesebb körét, akik azután a lehető legrövidebb úton, egyszerűen és a lehető legtöbb információ birtokában tudják igénybe venni az ügyfél szolgáltatásait.

Szakértő csapatunk egy, az ügyfél bevonásával végzett teljes körű helyzetfelmérés során szerzett információkra alapozott, átfogó kommunikációs stratégiát dolgoz ki. A mérhető mutatókra és pontosan meghatározott célokra alapozott stratégiát átfogó projektmenedzsment keretében valósítjuk, amely során az ügyfelet folyamatosan bevonjuk a döntésekbe. A megvalósítás során gyűjtött adatok elemzése során szerzett információ alapján folyamatosan finomhangoljuk illetve, ha szükséges, újra tervezzük a projekt soronkövetkező lépéseit.

MIT?

Pontos és költséghatékony marketing kommunikációs módszerek és csatornák alkalmazásával, a praxis üzleti és szakmai sikereit támogató, a célirányos betegforgalmat növelő, átfogó, hatékony és skálázható marketing kommunikációs rendszert alakítunk ki ügyfeleink részére. 

A projekt sikeres zárásával az ügyfél egy kiforrott, bizonyítottan hatékony és hatásos, hosszú távon fenntartható, a praxis növekedéséhez igazítható marketing kommunikációs rendszert kap, ami a célirányos betegforgalom növelésén keresztül hosszú távon biztosítja a praxis üzleti és szakmai sikerességét és fejlődését.

Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. (1EM) számára kulcsfontosságú, hogy munkatársaink folyamatosan képezzék magukat ezzel biztosítva csapatunk és cégünk folyamatos szakmai fejlődését. Olyan speciális szakmai tudással és tapasztalattal állunk így ügyfeleink rendelkezésre, amely egészségügyi tevékenységükhöz szervesen illeszkedik, azt a marketing kommunikáció technikáival kiegészíti. A hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb marketing kommunikáció kialakításával, szakmai bizalmon alapuló tartós kapcsolatot teremtünk az ügyfelünk és a páciensek között. Mindezzel energiát és időt takarítunk meg ügyfeleinknek, és hozzájárulunk a sikerességükhöz.

Munkánkat lelkesedéssel, gyorsan, hatékonyan, csapatban, egymást segítve végezzük és büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során értéket teremtünk mind ügyfeleink, mind pácienseik, mind saját magunk számára. Ügyfeleink számára ez az üzleti sikert, pácienseik számára egészséget és jobb életminőséget, saját magunk számára pedig szakmai sikert és fejlődést jelent.

KI/KINEK?

Tapasztalt és speciális egészségügyi marketing szaktudással rendelkező csapatunk, a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtó, az üzleti és szakmai sikerek iránt elkötelezett praxisok számára nyújt átfogó, értékteremtő marketing kommunikációs szolgáltatásokat.

Tapasztalt, kreatív, kitartó és speciális szaktudással rendelkező marketing szakemberekből álló csapat vagyunk, akik professzionálisan alkalmazzák a 21. század komplex marketing kommunikációs eszköztárát. Nem csak egyszerűen megrendeléseket teljesítünk hanem új értékeket teremtünk.

Ügyfeleink olyan privát, kiemelkedő minőségű egészségügyi szolgáltatást nyújtó, szakmájukban elkötelezett szakembereknek és praxisok, akik hisznek abban, hogy egy jól működő, átfogó és professzionális marketing kommunikációt alkalmazó privát egészségügyi vállalkozás szakmai és üzleti sikert biztosít és hozzájárul az egészségügyi rendszer minőségi fejlődéséhez.

Legfrissebb hírek

További híreink

Első Egészségügyi Marketing