Hasznos tudnivalók2021-10-14T09:12:46+00:00
Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók

Közösségi média: mennyire vegyük komolyan?

A közösségi média használata, bár egyszerűnek tűnik, egy praxis esetében nem játék. Egy karriert, egy személyes márkát felépíteni, cégértéket teremteni hosszú évekbe telik és jelentős befektetést igényel. Elég azonban egy rosszul időzített, rossz helyre kitett tartalmi elem és mindez veszélybe kerül.

2018.11.15.|

Hogyan lesz az üzenetből párbeszéd?

A vállalkozások által egyoldalúan küldött üzenetek kora lejárt. A közösségi média és mobil eszközök világában, a sikeres marketingkommunikáció eszköze az irányított, páciens központú, de üzleti érdekeket is szem előtt tartó párbeszéd.

2018.11.05.|

Mi az a betegút és miért hasznos az ismerete?

Az egészségügyi szolgáltatásoknál a betegút minden lépése egy olyan fontos “érintkezési pont”, ahol ismernünk kell, hogy a páciens milyen elvárásokkal érkezik oda és milyen élményekkel lép tovább. Ezek ismeretében a páciens útja pozitív élményekben gazdag lesz, ami garantálja az Ön sikerét is. Tudjon meg többet az egészségügyi magánpraxisokra szabott marketing módszerekről, jelentkezzen marketingszemináriumunkra még ma!

2018.10.30.|

Mi az a Páciens Személyiségprofil és hogyan segíti praxisát?

Az ideális páciens ismeretében olyan tartalommal tudjuk megszólítani a leendő pácienst, hogy az már a döntési folyamat kezdetétől, mint szakértőre és partnerre tekintsen ránk. Ki az ideális páciens? Hogyan juttassa el hozzájuk üzenetét és hogyan hallgathatná meg igényeiket és elvárásaikat? Ismerje meg Ön is praxisa ideális pácienseit és tudja meg milyen marketing eszközöket vethet be az elérésük érdekében. Regisztráljon egészségügyi marketingszemináriumunkra még ma!

2018.10.20.|

Amikor a nagyok hibáznak… ??

Nincs is annál kínosabb, mikor egy viccesnek tűnő poén végül rosszul sül el. Vagy például amikor a YouTube július 4-e alkalmával kérdést tett fel a Twitter követőinek, ám azt rossz zászlós emojival posztolta. Még több bakiért kattintsatok

2018.10.05.|
Go to Top