Introduction

Vélemények

Értékeink

TISZTESSÉG ÉS ŐSZINTESÉG (INTEGRITY)

Betartjuk az ügyfeleinknek és egymásnak tett ígéreteinket. Csak olyat ígérünk meg, amit be tudunk tartani és amit egyszer megígértünk azért úgy dolgozunk, hogy teljesi tudjuk. Ehhez betartjuk, hogy ügyfeleinkkel és egymással is csak őszintén beszélünk. Hibáinkból és sikereinkből is együtt tanulunk, egymással, egymásért. Munkánkat átláthatóan, egymásban megbízva, egymást bevonva végezzük

 FEJLŐDÉS ÉS NÖVEKEDÉS (GROW AND IMPROVE)

Nem elégszünk meg azzal amit már tudunk. Folyamatosan képezzük magunkat szakmailag, de időt és energiát szentelünk személyes fejlődésünkre is. Tudjuk, hogy csak kíváncsian, mindig megújulva tudunk mi magunk fejlődni és növekedni. A cég növekedésének és fejlődésének pedig a személyes fejlődésünk az alapja. Az újat megosztjuk egymással, egymást ösztönözzük.

 BÁTORSÁG ÉS KITARTÁS (COURAGE AND perseverance)

Bátran megkérdőjelezzük a hagyományokt és kitartással és szenvedéllyel a legjobb és leghatékonyabb megoldásokat nyújtjuk. Bátran állunk a legnehezebb kihívások elé mert kitartásunkkal és szaktudásunkkal minden feladatot meg tudunk oldani. Bátran próbálunk ki és alkotunk új módszereket és megoldásokat.

 EGYÜTT EGY CSAPAT (ONE TEAM TOGETHER)

Egy sok személyiségből álló csapat vagyunk. Ez a változatosság rugalmassá és erőssé tesz minket. Sikereinknek együtt örülünk, hibáinkból együtt tanulunk. Dícsérünk, de nem hibáztatunk. Minden kihívásra egy csapatként válaszolunk, egymást támogatva és segítve. Segítjük egymás fejlődését.

 FELELŐSSÉG ÉS TISZTELET (RESPECT AND RESPONSIBILITY)

Tudjuk milyen nagy hatása van a munkának amit végzünk, ezért csak olyan megoldást adunk ki a kezünkből, ami tükrözi értékeinket és amivel mi magunk is elégedettek vagyunk. Ügyfeleinket és pácienseiket a legnagyobb tisztelettel kezeljük. Csak olyan kérést teljesítünk és olyan munkát vállalunk el, ami értékeinkkel nem ütközik és amit a lehető legjobb minőségben tudunk elvégezni. Felelősek vagyunk egymás sikeréért de tiszteletben tartjuk egymás véleményét.

Legfrissebb hírek

További híreink

Első Egészségügyi Marketing