Vélemények

Legfrissebb hírek

További híreink

Dr. Németh Gabriella

Jogi szaktanácsadásunkhoz együttműködő ügyvédeket veszünk igénybe akiknek attól függően továbbítjuk a beküldött kérdést, hogy kinek a szakterületébe tartozik.

A WWW.DRNEMETHLAW.HU online ügyvédi iroda vezető ügyvédje, dr.Németh Gabriella szakmai irányításával kifejezetten specializálódott az alábbi orvosi és on-line jogi szakterületek ellátására:

Elrontott fogászati esetek: perben és egyezségben jogi képviselet biztosítása és egyezségi okiratszerkesztés paciensek vagy orvosok részére

Bővebben itt: http://www.drnemethlaw.hu/FOGORVOSI_esetek_Elrontott_Implantatum/71/102

Fogászati és klasszikus orvosi rendelőknek: jogi audit, a rendelőben alkalmazott okiratok felelősségmentesítő szempontú felülvizsgálata

Illetékes: dr.Barna Magdolna ügyvéd: http://www.drnemethlaw.hu/DRBARNA_Magdolna/45/39

On-line jog: orvosi és egyéb honlapok szerzői jogi és adatkezelési szempontú felülvizsgálata (Adatkezelési bejelentések, ÁSZF készítés, Jogi nyilatkozatok készítése, Szerzői jogsértésekhez kötbér kikötése.)

Bővebben itt: http://www.drnemethlaw.hu/Online_Szerzoi_Jogok_a_Neten/103/102

Honlap ÁSZF minták itt: http://www.szerzodesugyveddel.hu/Mi_az_az_ASZF/18/16

Dr. Németh Gabriella vezető ügyvéd drnemethLaw.hu  Az Első Egészségügyi Marketing Kft. irányításával az ügyvédek közreműködnek növekvő orvosi praxisok jogi szempontú átvizsgálásában, melynek célja csak egy lehet: az orvosi praxis jogilag is támadhatatlan, vitát megelőző és az orvosi kárfelelősséget megfelelően támogató legyen.
Így az ügyvédek által készített ill. átvizsgált nyilatkozatok, tájékoztatók, Általános Szerződési Feltételek, kockázati tájékoztató anyagok, együttműködési ill. bérleti szerződések vagy éppen kezelési terv nyomtatványok biztosítják a praxis megfelelő védelmét akár a méltánytalan támadásokkal szemben is.

Első Egészségügyi Marketing

Az oldalon Google Analytics követőkódot használunk

Kérjük erősítse meg a Google Analytics követési szolgáltatásának elfogadását. A követést visszautasítása esetén folytathatja weboldalunk böngészését anélkül, hogy az adatot küldene a Google Analytics rendszerébe.